2017-03-14 23:33:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Felpörögnek az események

Napi horoszkóp március 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold délután már a Skorpió jegyében lesz. Az elmúlt napok sok energiát követeltek Öntől. Ma csak a legszükségesebbeket intézze el, és pihenjen minél többet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars már a Bika jegyében áll, éppen szemben a Holddal. A tegnaphoz képest sokkal öntudatosabbá válik. Egy bizonyos dologban a Plútó engedi, hogy keresztül vigye az akaratát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold már a Skorpió jegyében áll, a Mars pedig a Bika jegyében van. Senki sem tud ma az Ön kedvére tenni. Szeszélyessé válik, összezavarodhat, és ez sok bosszúságot okozhat. Próbáljon meg felülkerekedni az idegességén.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, szemben a Marssal. Ma megtalálja a megfelelő szavakat, ha egy bizonyos ügyben meg kell győznie valakit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Marson kívül minden bolygó Ön mellett áll, így felpöröghetnek az események. Képes lesz jó tempóban haladni, és nem lesz fárasztó a nap. Ne is hagyja magát hajszolni, és főleg ne tűrje el senkinek, hogy parancsokat osztogasson Önnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Merkúr a Kos jegyében. Ha esetleg gondja lenne pénzügyi vonalon, akkor kaphat egy értékes információt, ami a közeljövőben tovább tudja Önt segíteni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, és Ön érzékenyebben reagálhat majd egyes dolgokra, mint máskor. Időnként minden szavát pontosan mérlegelnie kell, ezzel pedig bosszanthat másokat, sőt akár össze is veszhet valakivel. Próbálja meg szép dolgokkal elterelni a figyelmét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Családi vonatkozásban most sikerül tisztázni egy bizonyos ügyet. Kedve támadhat tovább képeznie magát, és nagyszerű lehetőségek adódnak erre. Este már ne menjen bele hosszú beszélgetésekbe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Ön most kissé ideges hangulatban van, és esetleges szeszélyeit valaki máson fogja levezetni. Kimondottan provokáló a magatartása. Délután már javíthat ezen a helyzeten, és újra megtalálja majd a helyét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Kedvese és a barátai különlegesen fontos helyet foglalnak el az Ön életében. Ideális a mai nap egy közös program megszervezésére.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem kell annyira sietnie! Ne hagyja magát kibillenteni a nyugalmából, ha hosszabb ideig gondolkodnia kell valamint. Ne sajnálja erre az időt! Egyébként remek napra számíthat, kedveznek önnek a bolygóállások.

Halak: II. 19. - III. 20.
Remek napra számíthat, sok nevetés és önfeledt pillanatok teszik boldoggá. Ossza meg a jó érzéseit a többiekkel is! Most ön az, aki jó kedvre hangolja a többieket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: